Kembara PERTAMA 2008 – Goodies + Paper Bag Yang Banyak Giler Beb ! Haha :)

macam yang aku cakap sebelum neh masa aku datang nak register hunt neh, aku rasa nak marah je sebab buat briefing kul 1800hrs dalam kl plak tuh kan. haha

sekali masa aku amik goodies terus tak jadik marah

banyak siot goodies dia kali neh

baju ngan cap pun lawa siot

memang berat siot kali neh nak angkat semua paper bag neh turun wisma bernama

aku paling suka sebab kali neh dapat voucher petrol yang paling banyak dalam sejarah

dapat rm60 tuh. cukup la kan nak travel pergi ke cherating esok pagi kan. hehe cayalah petronas !

hehe korang tengok je lah gambar2 yang banyak giler kat bawah neh kan

korang tengok la tuh. banyak giler minuman. nak bagi kitaorang terkencing ke dalam kereta !

haha semua jenis minuman ada. paling best mineral water 3 sponsor pun ada. haha

aku suka dengan concept bag tourism malaysia neh. memang lawa la gambar dia kan

hehe cool la jambatan gantung kat taman negara tuh kan. sapa nak pergi esok !

ni la cap sime darby yang cool. memang boleh buat pakai masa training mighty duck neh

takdelah cap yang hampeh je mcm selalu tuh kan. baik tak payah bagi kalo camtu

biasanyer memang hampeh siot cap hunt neh. tapi kali neh lawa la plaks. ahaks

ni yang aku makin bersemangat nak pergi hunt jap lagi kul 0630hrs neh. haha

baju kali neh maxis plak sponsor. baju yang simple tapi cun beb

boleh la pakai lagi lepas neh kan. haha biasanya dapat baju ala2 buat lap kereta adjer. haha

dapat voucher ke mende ntah neh. mcm voucher nak masuk sunway petting zoo adjer

tapi biasanyer voucher camni kena bayar dulu lah kan. haha

aku suka la ngan notebook sime darby neh. memang mewah beb

aku rasa ni la treasure hunt yang paling banyak benda2 mewah pernah aku masuk

segalanya memang berkualiti. memang cool lah korang bernama !

tu number kereta aku esok pagi. memang cool kan

siap ngan buku panduan sekali. map tulip akan dapat esok pagi

aku tak risau sangat sebab kitaorang mmg familiar ngan area pahang neh

haha bongkak siot. cam biasa kalah menang adat la kan

yang penting kena jalan2 carik makan ngan cuti2 malaysia lah dulu !

ni ada plak voucher mayflower rm500. tapi kena amik percutian diaorang dululah

ni yang aku rasa semangat nak cuba bercuti pakaimayflower plak lepas neh.

number neh mcm cun je kan. rasanya macam kitaorang pernah pakai la number neh

tapi tak hengat la kat hunt mana ek. haha

aku suka ngan key chain simple sime darby neh. yang dalam kotak tuh pencil oleh time ok

yang tu plak highlighter sapa ntah. haha banyak plak alatulis dapat kali neh

neh yang rasa berbaloi plak masuk hunt2 glamer camni kan. hehe

so nanti posting libe from kembara pertama 2008 esok pagi

aku akan cuba snap gambar2 yang menarik esok

tapikalau blur sorri ah sebab pakai handphone je lah.

dah nama pun live blogging kan. kasi chance lah beb ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply