Kembara PERTAMA 2008 – Car Stickers Penuh Satu Kereta La Pagi Neh Kan…

perghhhh kali neh nyer car sticker begitu ceria dan mewah sekali. haha

dulu masa flora hunt pun banyak gak. siap kena tampal kat engine

kali neh lagilah mewah. siap kena tunggu lagi 2 sticker yang akan dapat esok plak

haha punya lah banyak stickers. sebab banyak sangat penaja lah neh kan

haha aku tahulah kenapa banyak sponsor. sebab bernama yang buat kan

esok kena plak makan burger king kat karak highway. hampeh je kan

so salah sorang takleh la amik breakfast kan. hehe kalo tak tak habes nanti tak dapat point

hehe esok lama siot hunt. from 0800hrs till 1700hrs ke cherating. lama tuh beb ! haha

esok pagi ada 3 kategori. kategori bernama, media ngan open public.

hahahah harap2 dapat la top 3 plak. janji podium finish cukup lah. haha

kalau tak pun dapat cabutan bertuah pun worait gak beb ! haha asyik gelak je aku.

esok kalau sapa2 orang pahang yang nampak kereta no 56 merayau2

korang tahulah yang kitaorang tengah sesat barat tuh. haha

aku budget esok sure ada adegan kena naik gajah kat kuala gandah

tak pun kena cuci gajah or carik clue dalam tahi gajah

paling best kalau suruh imitate nak panggil rusa kat deer farm

jangan suruh aku amik clue dalam kotak yang ada ular sawa cam hari tuh udah ler.

geli beb ! apa nak buat. aku hulurkan je tangan masa tuh. haha

tengok tuh tak ke penuh kereta aku pagi nanti kan. haha aku nak tidur la

malas nak nengok game euro malam neh

esok nak bangun pepagi ! nak tampal sticker dulu. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply