8th HOSPIS Malaysia Charity Treasure Hunt 2009

ni ada sket update pasal this hunt

ada borang ngan rules boleh download kat sini

click je kat gambar bawah nak pegi kat official page ya

– – – – –

date : 25-26 july 2009

venue : kl-kuala pilah, n9

organiser : hospis malaysia

terasa mcm best je kan hunt neh

siap ada homestay ngan mandi air terjun tu beb !

kena menjelaja negeri sembilan lagi lah kali neh. hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “8th HOSPIS Malaysia Charity Treasure Hunt 2009

  1. hi, salam!
    saya dari indonesia dan kemarin ikut hunt ini, mmg best ;)

Leave a Reply