Selamat Hari Raya Aidilfitri 1430H, Maaf Zahir Batin – Ikhlas Daripada KNizam.com, MakanMalaya.com & TreasureHuntMalaya.com ! Dam Dam Dummm Hehe :)

malas nak cakap banyak

korang amik je la kad aku kat bawah neh

berhati2 di jalanraya ya. semoga selamat sampai ke kampung halaman masing2

kita jumpa dalam arena live blogging yang malar segar selepas ini. wehheeee

dam dam dummmm… bunyi mercun

saya dengan ini menyusun 10 jari ingin meminta maaf sekiranya ada tersalah bahasa

tersalah komen, terlaser, ter singgung perasaan sesiapa pembaca blog ini

maaf zahir batin :)

BiO-LiFE Walk-A-Hunt 2009 (Klang Valley)

wahhhh kalai aku join neh kali ke-3 lah aku join walk hunt

best gak woooo walk hunt neh

sebab tak perlu drive. hehe naik lrt or monorail je la keje dia

date : 2 august 2009 (ahad)

time  : 0700hrs

venue : hotel sentral, brickfields kl

coc : take a break

memang best sebab banyak tempat boleh tengok

takdelah terkejar2 mcm naik kereta

takdelah nak heran carik parking

cuma kena bersabar dengan lrt yang pack je la kan. hehe :)

– – – – –