Kembara PERTAMA 2008 – Registration at 1700hrs, Briefing at 1800hrs & Venue at Wisma BERNAMA Some More !

aku bengang giler semalam

dah la hujan lebat kat PJ. sekali dalam kul 1600hrs still hujan lagi. haha

kul 1730hrs aku nak balik sebab ada briefing pasal kembara pertama hunt 2008

apsal la organiser neh buat briefing ngan registration kul 1800hrs ek

langsung tak consider ke sapa2 yang kerja kat kl or pj yang nak pergi ke area mother of all jam kat wisma bernama kat jalan tun razak tuh kan. hampeh je lah. dah la hujan. jam giler plak tuh aku nak pergi sana.

last2 aku ngan team mate aku sampai kul 1900hrs kat sana. briefing pun dah habes

haha menyirap darah gak la masa tuh kan. haha

hengat nak marah2 je masa tuh. sekali lepas registration dapat goodies yang cool giler

selama 2 tahun aku masuk treasure hunt nehlah 1st time dapat shirt yang cun ngan cap yang cun

memang boleh buat jalan2 la shirt ngan cap tuh kan

tak la macam hunt2 sebelum neh yang bagi t-shirt cam tak nak bagi adjer. haha

kali neh dapat dekat 6 paper bag. amik ko ! banyak giler

seb baik aku tak datang sorang, kalo tak maunyer sakit giler tangan aku nak mengangkut semua goodies tuh kan. memang sponsor banyak giler kali neh. ye lah kan dah bernama yang buat hunt, wajib lah semua nak tumpang sponsor supaya lepas neh bernama report2 yang baek2 punya. haha

tapi kali neh memang banyak goodies siot. tak sangka aku

berat giler. air mineral je dah dekat 3 botol sorang. air tin lagi. fries lagi

segala macam kupon semua ada. ngan sticker lagi. perghhhhhhh heaven dowh ! haha

kali neh memang ceria ka kereta aku kan

dengan segala mcm sticker akan bertampalan nanti. memang kalah la flora hunt kalo camni. siap ada satu lagi sticker spare dapat esok pagi plak haha

kali neh treasure hunt akan bertolak from wisma bernama and ended kat legend resort, cherating tuh !

sure best giler. aku suka la ngan pool legend resort yang best tuh ! haha

dah alang2 sampai cherating harus la menapak ke hai peng kopitiam kemaman dengan meratah satar dan keropok lekor besar2an nanti kan. haha tak lupa jeli laichi yang best giler yang aku pernah makan hari tuh. perghhhh jalan2 carik makan lagi aku weekend neh

neh memang giler ah ! back 2 back treasure hunt !

penat awam walk hunt 2008 last weekend tak habes lagi dah nak masuk hunt neh plak. haha

kali neh aku akan buat live blogging lagi. kalau sempat la kan. hehe

nantikan post seterusnya pasal activitiy yang kitaorang bakal buat dalam hunt neh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply