Aquaria KLCC Treasure Hunt 2008 – Zoo Melaka

lepas submit all the 7 flags kat bird park. kitaorang terus rush ke zoo melaka. giler penat siot. memang stress giler. penat giler kena lari2 dalam bird park tuh. haha. berpeluh aku masa tuh. puas gak la meronda bird park dalam masa 2 jam tuh.

sampai dalam kul 1200hrs. parking jauh giler beb !

sampai2 je terus kena amik card clue kat dalam box. giler ah kena seluk tangan amik kad. dah la aku tak tahu amendelah dalam box tuh kan. aku rasa dia letak anak ular sawa lah dalam tuh. sebab aku rasa cam ada kulit ular sawa yang bergerak2 tuh. haha. saspens siot. seb baik aku jumpa gak la card aku tuh kan. geli gelaman siot. 1s t time la akunak pegang ular sawa kalo camtuh. haha

then kena carik clue kat elephant’s keepers. aku hengatkan kena bagi makan gajah ke haper. or mungkin kena bagi makan kat gajah. sekali bila sampai nampak tahu gajah selonggok dowh. man! we’re in deep shit man! haha. sekali tengok kitaorang kena carik clue card dalam tahi gajah tuh. kena guna tangan. bare hand dowh! haha siksa giler .

seb baik la card group aku warna putih and then senang je nak carik. ada group yang dah muntah2 sebab tak tahan bau tahi gajah tuh. haha. memang busuk giler. dah nama dia pile of shit. mestilah busuk giler kan. haha pengalaman bermain dengan tahi gajah! hampeh je kan. haha

giler besar gak la zoo melaka neh. puas la berjalan2 sambil kekadang kena berlari2 ke sana ke mari. penat giler. dah la tengah hari masa matahari tegak atas kepala kan. haha. last2 berjaya gak la completekan semua 5 clues. haha


masa nak blah tuh aku perasan group aku no 18 la! haha still in top 20. ada satu lagi challenge kat aquaria klcc. kena blah cepat neh. masa nak blah sempat kitaorang beli burger ngan air mata kucing. perghhhhh tu lah air mata kuching paling best in the world. heaven dowh ! dapat minum air mata kucing lepas penat giler kat zoo melaka. minus the tahi gajah la kan! haha

stumbled upon another hunter’s blog here ! it’s about the elephant poop !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply