Aquaria KLCC Treasure Hunt 2008 – Finale Briefing & Flag Off

kitaorang sampai kat aquaria klcc around 0715hrs. seb baik la jalan2 yang kitaorang lalu nak ke klcc takde yang tutup. mula2 saspens gak la kan. haha. terus ke klcc via jalan ampang. then masuk ke area convention centre to reach the parking area.

seb baik kitaorang tak terlepas fountain depan convetion centre.

kalo tak kenalah U turn.

kitaorang pelik gak kali neh takde marshall yang tolong susun semua kereta yang masuk hunt before flag off. semua boleh masuk parking and then parking je kat mana2 yang diaorang nak. hehe.

anyway ada 51 kereta yang masuk aquaria klcc treasure hunt 2008 ni. so takdelah sebanyak hunt mcm putrajaya tuh kan.

lepas je parking terus ke G floor KLCC nak ke aquaria area nak register dulu. submit a few forms. dapatkan chop and sign untuk passport and then dapat la sandwich ngan mineral water. breakfast kejap. seb baik la ada free flow of coffee and tea sekali kali ni.

dalam kul 0730hrs semua kena berkumpul depan klcc tuh nak ready for finale briefing and then flag off sekali. hehe. cam best je kali neh. aku perasan siap ada tv3 sekali tuh dowh. haha ada harapan masuk mytv3 punya coverage la kali neh. ramai gak la pagi neh kan. siap ada mascot jerung aquaria lagi kat atas stage. kitaorang sempat la gak amik gambar2 ngan mascot tuh. haha tak pernah aku amik gambar ngan mascot sebelum neh. ni lah 1st time beb! haha

lepas bagi briefing terus ke flag off session. aku ingatkan flag off from the car cam biasa. sekali dia flag off then terus kena lari/jalan ke kereta. masuk kereta then off we go ke kl bird park. haha. aku malas la nak lari2 neh kan. buat penat je nanti. start engine terus on the road. haha cam kelakar la plak flag off camni. 1st time kitaorang flag off style cool giler camni. aku ada amik video nanti aku youtube kan ok. hehe :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply