Aquaria KLCC Treasure Hunt 2008 – Briefing & Goodies

lepas wed matyie ngan jumpa adik aku kat mozac, terus rush ke aquaria klcc

semua pasal aquaria klcc treasure hunt 2008 lah neh!

ada briefing for all the hunters at about 1600hrs. haha

sempat gak aku sampai ke aquaria klcc, even though dah terlepas jln tun razak kat smart tunnel

briefing started about 15 minutes past the registration time at 1600hrs

jeremy bagi briefing. he’s from aquaria klcc.

then followed by briefing by the reps from kl bird’s park and zoo melaka

dekat 2 jam briefing tuh beb! haha lama giler

neh la briefing paling lama yang aku pernah attend. haha


kali neh hunt lain sket. format pun lain

no more watching for signs at the shop-lots !

no more goods to purchase at the supermarket. haha !

kali ini flag-off kat aquaria klcc then terus ke bird’s park kl

ada 7 check points kat kl bird’s park. need to spend about 1 hour

then kena pegi direct ke zoo melaka. another 5 check points. hehe

then drive back to aquaria klcc within 1 1/2 hrs

solve all the clues at aquaria, klcc. then finish by 1630hrs.

lambat kena penalty la dowh! kalau lambat sangat terus singgah pelita rileks2 je lah!

hehe !

aku rasa hunt esok akan menarik sket coz format dia lain sket la kan

hopefully takde la soalan2 yang mengarut sangat.

1st time aku nak masuk zoo melaka beb! tak pernah pegi pun sebelum neh

everytime balik kampung sure la lalu sana kan. haha

neh mesti case take for granted la kan. haha

hopefully takde hujan la esok. kalo tak basah kuyup la kitaorang

aku paling risau pasal road block and traffic jam

sebab hunt kali neh sekali ngan kl international marathon 2008 @ KLiM

dah la aquaria klcc ngan kl bird’s park betul2 tengah2 kl kan

apa2 pun nantikan kemunculan hunt team kitaorang esok. haha

aku akan blog about the result esok

kitaorang target nak melancong je.

kalau dapat ranking top 20 kira bonus !

after all the hunt is not a race kan.

it’s a cuti2 malaysia lah ! haha

pssst – aku takkan berblog masa tengah hunt ok. giler ke aper. mana sempat dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply