Toyota Eco Youth Online Hunt 2008 – “Appease Mother Nature” !

anda pernah masuk treasure hunt ?

ya ! yang berlari2 tuh. yang naik kereta. lepas tuh berlari2 ke sana ke mari. tak tentu arah. umpama orang gila. haha. saya juga suka dengan treasure hunt. dah banyak treasure hunt yang saya masuk. ada yang menang. ada yang kalah. kebanyakkannya kalah ok. hehe bukannya nak hadiah sangat pun. cuma nak melancong dan merasai adrenalin masa hunting adjer. hehe

kali neh anda tak perlu berpeluh

tak perlu susahkan diri sendiri berlarian ke sana ke mari

kerana hunt kali neh secara online sahaja

toyota eco youth hunt 2008 kembali lagi !

hehe just click at the image below (or mana2 image) and sign up

lepas tuh dah boleh mulakan hunting

kalau tak silap aku setiap soalan akan keluar pada hari2 tertentu

so kenalah tunggu kan. hehe

eh hadiah2 dia menarik gak la tau

ada i pod tuh ! sapa nak bagi ipod free secara online camtu je beb ! haha

ingat ! tak perlu berlari ke cyber cafe ok

haha semoga berjaya !

errrrr saya pun belum sign up lagi lah !

esok je lah. dah ngantuk plak. nak tidur !

saya sebenarnya bukannya nak masuk sangat hunt online neh

saya cuma teruja dengan cool nyer design website toyota eco youth neh

memang simple kaler2 hijau dan design dia kan

memang real dan rileks je kartun2 tuh kan. hehe

click here to make your life easier. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply