Category Archives: online hunt

WebMazers Online Hunt #2 – Tropical Spice Garden Challenge 2009

wahhhh dah makin banyak la online hunt kan

dulu2 yang sony vaio ngan toyota aku x sempat nak masuk la

click at the image to enter the hunt !

hehe kali neh surelah aku akan masuk

tengok hadiah not bad lah kan for an online hunt

aku pernah sampai ke tropical spice garden neh

memang best. berpeluh beb jalan2 dalam dia

memang luas kawasan hijau dia. dekat dengan teluk bahang

in fact depan tropical spice garden neh ada laksa teluk bahang ngan abc yang best !

MyMesra Find The Hidden Treasures 2008 – Online Hunt !

yep dah lama tak masuk online hunt lagi kan. hehe

kali neh aku perasan mymesra ada buat online hunt

korang click je sini kalau nak masuk hunt tuh ok

hehe kena jadik ahli mymesra la dulu kot. hehe

macam menarik je voucher tuh semua kan

korang tak nak masuk ke ek ?

hehe online je. kan senang camtuh ! hehe

Online Hunt 2008 by “A Hunter’s Tale” Blog

mcm biasa got this news from mike’s blog

ada lagi online hunt lepas sony vaio online hunt 2008

click at the image below to get the details ok

there’s RM100 worth of MPH cash vouchers.

This event is open to all readers of A Hunter’s Tale and no entry fee is required to participate. This event will require participants to use the internet. However the internet charges incurred will be fully borne by the participants.

The Sony VAIO Hunt Around The World 2008 – Another Online Hunt!

tadi masa jalan2 kat blog amoi, nampak dia post pasal online hunt neh

kali neh sony plak nak buat online hunt

cam best je kan. hehe

click sini kalau nak masuk sony vaio online hunt 2008

dulu aku masuk toyota eco youth online hunt dapat voucher kfc ok. hehe

Toyota Eco Youth Online Hunt 2008 – I’ve Got This KFC Voucher Meh !

hari tuh aku cuba2 la masuk this toyota eco youth online hunt 2008

1st time nak masuk online hunt kan.

hehe susah gak la soalan2 dia

ada 2 or 3 soalan yang aku main belasah adjer. ntah betul ntah idak

sekali dalam 2 minggu lepas aku masuk tuh, aku dapat surat from toyota

ingatkan surat kemende. sekali buka2 adjer nampak kfc voucher

perghhhhhhh dia bagi kfc voucher la untuk aku ! haha

so generous kan. tak pernah masa hunt aku dapat voucher. biasanya lepas hunt baru dapat