MyMesra Find The Hidden Treasures 2008 – Online Hunt !

yep dah lama tak masuk online hunt lagi kan. hehe

kali neh aku perasan mymesra ada buat online hunt

korang click je sini kalau nak masuk hunt tuh ok

hehe kena jadik ahli mymesra la dulu kot. hehe

macam menarik je voucher tuh semua kan

korang tak nak masuk ke ek ?

hehe online je. kan senang camtuh ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “MyMesra Find The Hidden Treasures 2008 – Online Hunt !

  1. rasa2 macam nak try la tp tunggu esok kat opis la laju sket.. hehe

    shaxxs last blog post..myLot Pays

    KNizam Reply:

    shaxx : haha try jangan tak try. hehe murah tuh! hehe :)

  2. ala…ada slogan ar plak…ni yg aku maleh ni

    amois last blog post..Air Asia…no fuel surcharge…waaa..weee…

    KNizam Reply:

    amoi : hehe letak je slogan apa. tak usah pening kepala. hehe ;)

Leave a Reply