Sime Darby Property Holiday Treasure Hunt 2008

hehe aku beli rumah kat setia alam by sp setia

sekali sime darby properties la plak yang buat hunt

kalau nak masuk kenalah datang ke sime darby properties neh kan

aku kalau free that weekend surelah aku pergi

ntah kenapa aku suka plak merayau2 kat show house(s)

rasa cam best la plaks. ahaks !

so kalau dah alang2 jalan2 tuh kan

better singgah kat sime darby properties

masuk hunt diaorang neh. manalah tahu kan

untung2 menang apa2 ker. haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Sime Darby Property Holiday Treasure Hunt 2008

  1. berapa ek fees ni?
    tp cam leceh plak nak kena gi showhouse

    amois last blog post..Air Asia…no fuel surcharge…waaa..weee…

    KNizam Reply:

    amoi : hehe tak sure la berapa. hehe :)

Leave a Reply