Malaysian Mensa Society @ MENSA Hunt 2008

fuhhh mensa pun nak buat treasure hunt lah tahun neh

mcm menarik je kan

sure banyak soalan2 mencabar minda. hehe

apa2 pun aku dapat news neh from michael pang tadi. hehe

click je lah kat sini kalau nak download the form ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Malaysian Mensa Society @ MENSA Hunt 2008

  1. Wah, aku kenal micheal pang ni… kat tempat kerja lama dulu (bulan 3) dia pernah buat treasure hunt dari banting sampai melaka. Memang best! :D

    emmes last blog post..Uniform Sekolah Aku Dulu-Dulu

    KNizam Reply:

    emme : la ko kenal eh. hehe :)

  2. Tapi dia tak kenal aku la.. :lol:

    KNizam Reply:

    emme : la mcm aku je la. aku kenal dia. dia pun x kenal aku. ahha :)

Leave a Reply