WebMazers Online Hunt #2 – Tropical Spice Garden Challenge 2009

wahhhh dah makin banyak la online hunt kan

dulu2 yang sony vaio ngan toyota aku x sempat nak masuk la

click at the image to enter the hunt !

hehe kali neh surelah aku akan masuk

tengok hadiah not bad lah kan for an online hunt

aku pernah sampai ke tropical spice garden neh

memang best. berpeluh beb jalan2 dalam dia

memang luas kawasan hijau dia. dekat dengan teluk bahang

in fact depan tropical spice garden neh ada laksa teluk bahang ngan abc yang best !

hehe apa lagi. jom la masuk online hunt neh ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply