mid of putrajaya treasure hunt 2007

aku baru balik daripada putrajaya tresure hunt pagi tadi. sekarang ni tengah rileks. sementara nak mandi and then malam ni nak pergi balik ke dewan kat bangunan perbadanan putrajaya. memang agak susah la kali nih. walaupun ada 6 tempat sahaja yang kitaorang kena pergi, tapi soalan2 nyer bukan calang2, kebanyakkan soalan pasal kemerdekaan. hehehehe memang kantoi la kan. heheheh

so sekarang ni aku tenga memblog daripada rumah kat melawati. hopefully banyak la yang betul malam ni kan. kalau tak dapat top 20 pun, dapat lucky draw pun okey jugak la kan. hehehehe. ada dekat 220 kereta yang masuk putrajaya treasure hunt kali nih. format tahun ni pun lain la sket kan. orang dah tak boleh cheat ie berkomplot sesama team lagi. ada 5 tempat yang kena pergi kali nih. last check point kat alamanda putrajaya. tempat kali ni include

nanti la aku blog later eh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply