MARDI Bio-Business Treasure Hunt 2008 – Finale Briefing, Car Sticker & Flag-Off from MARDI Serdang !

lepas briefing berjela2 kat main hall mardi serdang, kitaorang proceed ke kereta balik sebab nak tampal sticker. hehe sticker kali ni 2 adjer. hampeh la ! haha. biasanyer sticker banyak giler. siap kena tampal kat engine sekali. kali ni dua adjer. haha ! haha !

kat bawah neh navigator aku tengah familiarkan tulip map tuh

senang je weiiiii ! haha

lepas briefing and makan2 sket tadi. ada finale briefing plak.

kat sini la diaorang akan bagi soalan2 untuk sector 1. hehe semua khusyuk je mendengar zahrol bagi briefing tuh. ntah paham ke idak sekor2 neh. haha

ada yang nampak confuse. biasalah tuh. kalau dah newcomer surelah confuse kan

aku dulu mula2 masuk pun confuse giler. blur beb ! amendalah yang si zahrol membebel lagi neh. start la cepat. aku dah tak sabar2 nak ke mardi linggi melaka ngan mardi kluang neh. hehe ! :)

dia cakap amenda ntah. aku tak leh concentrate la time neh. haha

ada yang buat2 nota plak. haha. aku tak payah la buat2 nota neh kan

belasah je guna tulip map tuh nak ke mardi linggi melaka nanti

kalau study lama2 pun bukannya boleh jawab pun anagram2 si zahrol yang mencabar giler tuh. haha

ni je sticker kereta yang dia bagi. haha giler ciput je beb kali neh

biasanyer aku masuk treasure hunt memang banyak giler sticker

siap kena tampal kat enginer. bonnet. semua cermin. depan belakang sekali

sampaikan kadang2 aku plak yang tak nampak cermin belakang. haha bahaya tuh dowh !

perkara paling best masa treasure hunt neh masa flag off lah kan

hehe aku tak kenal la saper yang flag off tuh. lantaklah kan

gambar masa flag off neh wajib amik. dah jadi trend bila aku masuk mana2 hunt. hehe

masa neh terus terkapai2 nak carik arah mana nak pergi lepas gate mardi serdang tuh. haha

kitaorang terus ke sebelah kanan, bukannya sebab kitaorang tahu jalan tuh

tapi sebab follow the crowd je lah. haha

entry seterusnya pasal hunting kat mardi linggi melaka.

tunggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!! haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply