All Women’s Action Society (AWAM) Charity Treasure Hunt On Foot 2008 : Hunting For Equal Footing – Let The Hunt Begins !

team aku akan masuk hunt neh nanti.

actually lambat lagilah kan. haha

ni la 1st time team aku nak masuk walk hunt.

kena jalan2 sambil lenggang2 tangan ok. haha

biasanyer masuk motor hunt. bukan naik motor tzm or ex5 ok

tapi naik kereta lah ! haha

kali neh dia akan start kat berjaya times square plak. cam best je kan

the only problem is semua team mates aku tak pernah masuk kat dalam berjaya times square neh

so surelah tak biasa kan, tapi takpe kan kita hunting for leisure dan jalan2 carik makan

kalau penat or confuse or sesat, singgah ke secret recipe minum iced lemon tea !

sapa2 nak masuk dipersilakan.

semua hunt2 neh terbuka kepada public ok

tak aku bukan organiser or ada apa2 kaitan ngan organiser

aku hanyalah insan yang lemah. haha no la.

aku pun joe public cam korang

haha hopefully ada session jalan2 carik makan or cuti2 malaysia kat golden triangle kali neh kan.

hehe ala masuk treasure hunt neh tak semestinya nak menang.

yang penting kita enjoyz ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply