Category Archives: walk hunt

BiO-LiFE Walk-A-Hunt 2009 (Klang Valley)

wahhhh kalai aku join neh kali ke-3 lah aku join walk hunt

best gak woooo walk hunt neh

sebab tak perlu drive. hehe naik lrt or monorail je la keje dia

date : 2 august 2009 (ahad)

time  : 0700hrs

venue : hotel sentral, brickfields kl

coc : take a break

memang best sebab banyak tempat boleh tengok

takdelah terkejar2 mcm naik kereta

takdelah nak heran carik parking

cuma kena bersabar dengan lrt yang pack je la kan. hehe :)

– – – – –

MENGO Go Green Hunt 2009

yeay ! ada lagi walk hunt lah !

mcm best je kan. hehe

kali neh naik lrt sebab neh kan go green hunt 2009

so kena jimat petrol

jangan mencemar alam sekitar la ok ! hehe :)

– – – – –

click here or the image above to fill up the online form

remember ! no paper ok. hehe :)

date : 27 june 2009

time : 0800hrs

organiser : mengo

venue : klang valley / lrt area

type : 1/2 day walk hunt / lrt

Bio-Life’s Walk-A-Hunt 2009 – Selangor

noticed this hunt at take a break’s blog

Klang Valley
Organizer: Bio-Life Marketing Sdn Bhd
Trail Setter: Take A Break Events
Open to 50 teams only

Details Later

Contact: 019-338-3332 (Ricky Koo)
Email: tabevent@gmail.com

BiO-LiFE Walk A Hunt 2009 @ Ipoh, Perak

hehe last year ada bio-life walk-a-hunt neh

tapi team aku x sempat la nak masuk

aku ada somethinglah masa tuh kan. hehe :)

– – –¬† – –

this year aku dengar cerita organiser akan buat ikut major cities kat malaysia

so bukanlah kat kl je ada kan.

bagus ni ! hehe :)

as a start walk-a-hunt kali neh akan start kat IPOH dulu.

agaknyer sebab sambutan menggalakkan last year kan

hehe apa lagi. sapa2 pakar walk hunt, silalah masuk ok

aku ? tengok lah nanti. haha

Walker Hunt at New Straits Times Kiosk 2008

wahhh mcm dah lama la plak tak ada walk hunt kan

neh ada satu hunt kat bukit bintang

nampak mcm menarik je kan. hehe

so sapa2 nak join click here to download the form

else you can click at any of the posters !

enjoy the hunt ya :)