The Wire & Wire – ATMAH Motor Treasure Hunt 2008

another post that i discovered from michael pang’s blog

atmah – action to mobilise all humanity will be the organiser

Hunt : The Wire & Wire ATMAH Motor Treasure Hunt 2008
Date : 20-21 September 2008 (Saturday & Sunday)
Venue : Bandar Sunway to Penang
Type : Motor Hunt
Organiser : ATMAH & The Wire & Wire
Contact : ATMAH 017-3131136

download the official form here or the ad poster here for marketing

you can visit the official site for this hunt here

this is the 4th time the hunt is being held

rasa cam best je nak masuk hunt neh kan. hehe

buka puasa and sahur also included and you’ll be staying at the hydro majestic penang. hotel neh hotel yang baru renovate rasanya. on the way ke batu feringghi ya. hehe :)

kalau kitaorang masuk, ni la 1st time aku masuk hunt organised by atmah. hehe :)

all in a sudden, so many hunts to the unesco world heritage site eh ! hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “The Wire & Wire – ATMAH Motor Treasure Hunt 2008

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Tiba-Tiba Banyak Giler Treasure Hunt Kat Malaysia Kali Neh ! Hehe :)

  2. bro, nampak gaya august will be the very busy hunting la, Lexis Nexis, NPC and ada pulak Kuantan hunt, nasib Maju Junction 23rd gak, if 24th, aku rasa semua org balik dari penang mlm tu, then ingat sept boleh concentrate fasting month tapi ada pulak atmah ni, puasa2 pun ok la, pastu biasa TOS ada ‘novice’ hunt bulan puasa ni, maybe tahun ni nak try la :D

    KNizam Reply:

    kroll : tu la pasal kan. punya lah banyak hunt tetiba plak tuh. tapi saya menunggu putrajaya hunt 2008 ngan mother of all treasure hunt, the sunt motor hunt 2008 la. hehe :)

  3. Pingback: Construction safety vest

Leave a Reply