The Sun Motor Hunt 2008 – Briefing & Collection of Goodies at Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara KL !

phewwwww sempat jugak aku pergi briefing tadi dengan nash

hehe kitaorang akan masuk 4 orang la kali neh

walaupun aku kemungkinan besar tak dapat masuk nanti kan. hehe

apa2 pun ni la 1st time kita orang nak masuk hunt yang organise by time out solution

so tak sure lah camner diaorang punya style

is it sama dengan funthunt people or take a break kan. hehe

seb baik senang la nak carik sime darby convention centre neh kan. hehe

dekat ngan highway apa ntah. lupa dowh !

aku antara orang yang awal la sampai kan. hehe

so terus register and then dia bagi 4 goodie bags. perghhhhh berat giler beb !

memang banyak giler ah sponsor kali neh

macam2 ada kat dalam bag tuh

semua ada kecuali caps dengan board the sun

ceh ! sure dapat board ahad ni la kan. huhu

hopefully pedang setiawan dapat la top 145 out of 150 cars dalam open category kan

hopefully dapat podium finish. dah lama tak menang neh. haha

jangan masuk category masters cukup next year. haha

tu dia dinner voucher, siap dengan breakfast voucher

tidak dilupakan mcd punya voucher pun ader dowh ! hehe

clue sure la ada kat mcd nkve dekat dengan dataran prima tuh kan

hehe pecah satu clue or tulip map camni. hehe

lawa la jugak sime darby convention centre neh kan

1st time dowh aku sampai sini

jakun kejap beb ! haha

sampai je nampak signboard neh

hehe siap baik senang je nak carik tempat neh kan.

dia buat kat ballroom lah. level 1. hehe

sekarang neh orang tak ramai so boleh aku snap gambar neh kejap

hehe banner neh sure famous by ahad neh kan

sure semua nak amik gambar dengan banner neh kan. hehe

rugi woooo aku x sempat masuk kali neh.

aisey benci la camni kan. huhu

lawa dowh design lampu neh

sapa la punya idea letak payung2 camtuh kan

memang menangkap mata aku nak amik gambar lah

bravo la !

tu dia punya la ramai manusia

mana tak ramai ada la dekat 280 kereta masuk kali neh kan. hehe

masa neh photographer nak amik gambar so semua kena lambai2 sket la

hehe sure masuk website the sun esok neh dowh

glamer plak aku neh ! haha

penuh satu dewan

neh kira kecik la kalau nak banding dengan putrajaya treasure hunt kan

tapi neh aku rasa mother of all treasure hunts la tahun neh sebab putrajaya tak buat plak

aku suka attend briefing. the excitement memang best

lepas dapat goodies lagi best ! weeeheeeeee

tu dia sampai 4 bag dowh

berat giler

kalau datang sorang memang tak larat la nak mengangkat ke kereta

berat giler cakap lu

sure terputus tangan or lenguh2 la mengangkat benda neh

aku check penuh dengan air minerals, air kotak, air tin dan segala bagai barang2

haha frebieessssssssss !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “The Sun Motor Hunt 2008 – Briefing & Collection of Goodies at Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara KL !

  1. Apabondo contest ni bro..
    Walaupun aku tak berminat untuk join tapi nak tau gak alang2 dah terbaca ni

    KNizam Reply:

    zool : hehe ni la nama dia treasure hunt. the sun yang anjurkan tahun neh. team aku masuk hunt ni. 1st time nak masuk. carik harta karun kat klang valley naik kereta. hehe :)

    rijal Reply:

    salam bro, masuk ke tak nih?? ok la untung gak dapat masuk..aku taksempat da…wating list ke sebelas…skali dei amek smpai num 10 jer…kecewa siot…kalu tak masuk leh la bagi kat aku join…hehehe…sms kt aku eh…0123742156

    KNizam Reply:

    rijal : hehe confirm masuk punya…. nantikan entry kat blog neh live masa treasure hunt nanti. ni mother of all treasure hunt ni. hehe takpe next year ada lagi… hehe :)

  2. haha.. jealous nya.. tahun ni tak ada driver…. menangis la saya tak dapat join… lagi lagi org kat penang… geramnya masa saya tengok all the pic… lol

    must join next year….

    oh according to my friend ada org tiru gaya saya pula, last year i duduk kat belakang kereta (subaru 4 wheel drive) then this year ada org yg duduk macam saya pula… haha

    tahun lepas gambar ku n adik ada terpapar kat kaca screen… hahaha gila ketawa terbahak bahak masa tu… lol

    KNizam Reply:

    jolenesiah : x pe next year ada lagi hunt 2009 plak. hehe :)

Leave a Reply