Merdeka Motor Hunt 2008

bloghopping at michael pang blog just now

ni ada la gi satu hunt yang mcm menarik adjer kan. hehe :)

merdeka motor hunt 2008 ! weeheeeeee

click here to get the poster and the form here <— from michael pang’s blog also! hehe

kali neh buat kat pantai hill park phase II.

aku pernah dok kat sini dulu

4 hours of drive sahaja. jimat sket petrol kan

so jomlah kita masuk beramai!

kita akan jalan2 carik makan kat area bangsar, briekfields etc.

boleh lepak2 kat secret recipe sambil minum iced lemon tea lepas hunt ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Merdeka Motor Hunt 2008

  1. Hi, Nama saya Raj Kumar…Hunt Master untuk Merdeka Motor Hunt..(nama samaran saya Captain jack Swallow).

    Hunt ini hanya 30 km …4 jam sahaja(macam sahabat berkata kita jimat petrol)

    Hunt ini akan bermula di Pantai Hill Park selepas sarapan pagi yang disediakan. Selepas itu kita beronda ronda mencari jawapan kepada clue yang tertera di P.J., Bangsar dan Brickfields.

    Selepas menyampaikan jawapan dan Treasures kepada Hunt Master di Pantai HillPark Fasa 2,kita menjamu selera makan tengahari sebelah kolam renang.

    Selepas itu,”Power Point” presentation untuk menyampaikan jawapan akan diadakan di dewan sebelah kolam renang.Acara menyampaikan 10 hadiah adalah agenda berikutnya.

    Briefing akan diadakan pada Ogos 14 pada 8 malam di Pantai HillPark dimana “goodie bag” dan “sticker kereta” akan disebarkan.

    Tolong hantar borang penyertaan awal awal lagi (RM 280 satu kereta) sebab hanya 50 kereta akan mengambil bahagian.

    “Let’s have FUN”

    Terima Kasih.

    Raj Kumar (aka Captain jack Swallow)

    KNizam Reply:

    thanks raj for the comments ! hehe really appreciate that :)

  2. menarik gak nih….cuma boleh tahan gak 280 per car

    zamzs last blog post..Debat Datuk Seri Anwar dan Datuk Shabery

  3. zamz : naper. nak masuk ke. hehe ;)

Leave a Reply