AWAM Charity Walk Hunt 2008 – I’ll Be Blogging Live Today from Berjaya Times Square ! Hehe :)

today is sunday. ahad ler beb !

i am watching the game between spain and sweden at astro

paul and shebby are talking like there’s end of the world. haha

nak tengok game sket and then tidur sebab esok ada walk hunt la kat berjaya times square. nak berjalan kaki beb ! nak kena ada stamina lah

haha kali neh pedang setiawan akan masuk walk hunt plak.

giler ah siap ada amazing race people plak nak join nanti

habes kalah lah kiraorang camni. haha

biasanya kitaorang masuk motoring hunt tapi since petrol hike, kita move to walk hunt plak. haha memang coincidence lah kan. petrol naik baik jalan kaki or berlari2 anak je dalam treasure hunt kan. hehe

briefing cam biasa akan start kul 0700hrs kejap lagi ! haha hari neh dowh !

yang bestnyer hunt kali marked the 2nd year pedang setiawan actively involved dalam hunt2 neh.

memang penat tapi berbaloi sebab dapat jalan2 carik makan and jalan2 cuti2 malaysia

kalau takde hunt neh jangan harap la aku nak round putrajaya kan

jangan harap la aku nak tahu pasal bantal kekabu ngan kelip2 kat kuala selangor

haha mcm2 kenangan masa treasure hunt. tulip map satu hal plak. hehe

so hunt kejap lagi neh memang cool sebab aku akan blog live from the hunt period

aku akan snap a few pics and directly upload to this blog via flickr ! hehe cool eh !

sempena menyambut ulang tahun ke-2 kitaorang berlari2 carik harta karun, kita nak buat something yang semua team takkan buat iaitu….. jeng jeng jeng. kitaorang nak berehat minum2 sambil selama 20 minutes and then tengok2 team lain berlari ke sana ke sini dengan cepatnyer. haha in other words, kitaorang nak rileks2 je lah. haha dulu masa 1st hunt masa 2006 ingat lagi masa tuh pakatan treasure hunt 2006. kat masjid negara. masa tuh lapar giler. lepas submit clue kat sector berapa ntah, terus kitaorang beli kebab and then makan2 dengan rileksnyer kat car park sebelah masjid negara tuh. team2 lain semua habis je submit clue terus memecut ke sector seterusnya. kitaorang masa tuh ingatkan speed is not a matter, so rileks la kan sambil makan2 kebab, borak2 sket dan menghirup air kat car park tuh. haha sekali sampai ke kuala selangor lambat giler. ada lah the last 20 cars kot. haha memang pengajaran lah masa tuh

so esok kitaorang akan stop. break kejap. and then kalau ada secret recipe nak minum2 rilek2 dulu ngan iced lemon tea yang cool. then snap gambar team lain yang tengah terkejar2 berlari2 kat dalam awam charity walk hunt 2008 neh. haha

nantikan gambar2 aku secara live nanti ok !

sure takdelah treasure hunter kat malaysa yang boleh berblog secara live mcm aku kan !

haha…… eh game dah nak startlah. chow chin chow !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply