7th TCI Charity Treasure Hunt 2009

this is an internal hunt

organised by one of the subsidiaries of our company

tci cable (located at bangi) will be organising

their 7th charity hunt this coming saturday

we gonna participate this year. hehe

– – – –

dulu masa tci hunt 2007 kitaorang dapat no 7

siap dapat early bird prize dengan lucky draw sekali.

kali neh tak tahu la no berapa kan. hehe

dulu punya mmg mencabar siap sampai ke ipoh beb !

– – – –

wish us good luck !

you can reach the past hunt here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “7th TCI Charity Treasure Hunt 2009

  1. kami pun join jugak TCI punya nih.. dapat jugak bawak balik hamper… thn depan nak join lagi… jom ler ramai2.. thn depan ke terengganu katanya..

    zuls last blog post..A Famosa

    KNizam Reply:

    zul : hehe sampai gak ke blog aku ni eh. hehe cool :)

  2. kno…amacam TCI hunt ni ok ke Pedang Setiawan? moh la masuk hunt 4 gaza tu

    KNizam Reply:

    halim : hehe panjang ceritanya. kitaorang tewas dengan 9 minit je. terus disqualified. dapat saguhati je. x dapat top 15 pun.

    hehe marks mmg tinggi giler (boleh dapat top 2). kalau aku cerita sure ko x percaya….apakan daya. dah x de rezeki kan. hehe :)

    nanti la aku blog pasal ni. sekarang takde mood sebab still sedih lagi. hehe :)

    AhA Reply:

    apa yg berlaku? keter breakdown ke? atau kena patah balik ke? citer la apa yg berlaku

    KNizam Reply:

    halim : hehe panjang ceritanya. nantilah aku cerita masa lepak2 minum kopi ke. hehe :)

Leave a Reply