What Do You Think – Dark Kubrick Theme for TreasureHuntMalaya.com !

dah lama tak tukar theme kan. hehe

last sekali aku tukar theme sapa ntah bagitau takleh view pakai IE

haha padan muka. sapa suruh pakai IE kan. hehe

so kali neh aku pakai theme yang simple je

2 column for kubrick theme

kai neh dark theme sket la. hehe

tapi aku benci la sixe image 450px neh.

sapa2 tahu camner nak besarkan ke 500px eh ?

hehe amacam design header tuh.

ok ke atau poyo ?

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “What Do You Think – Dark Kubrick Theme for TreasureHuntMalaya.com !

  1. tapi aku benci la sixe image 450px neh.

    sapa2 tahu camner nak besarkan ke 500px eh ?

    maksudnya?
    kalau nak besar kan tambah la–> width:”500″ kat tempat img src tu
    nanti besar la dia

    smart ke tak…. humm ok je.. minimalis.. aku suka minimalis

    KNizam Reply:

    tmukmkd : hehe tuh la. puas aku godek2 camner nak besarkan column tuh. hampeh semua x berjaya. hehe :)

  2. haha, tukar lagi.

    kubrick ni apa yg xbest dalam page xda sidebar.

    marzuki hensems last blog post..Memasang Font Resizer

    KNizam Reply:

    marzuki : tapi aku suka ngan kubrick neh. hehe :)

  3. wah…sini pun tukar jugak.. wajah baru..huhu

    izzats last blog post..Forum Anti-War : Save Human Lives

    KNizam Reply:

    izzat : hehe kita pakai theme gelap la plak. hehe :)

  4. uhuk…uhuk…patut la tersedak…ada orang ngumpat rupanya…ahahahha…

    btw nice theme…err tapi krismas dah abis la…haha…singa joget tade?

    amois last blog post..Farewell Party @ Alamanda

    KNizam Reply:

    amoi : best la plak salji neh kan. biarlah all year around la salji neh. hehe :)

Leave a Reply