Category Archives: motoring hunt

Treasure Hunt Setahun Kerajaan Baharu Negeri Selangor 2009

hehe baru aku perasan ada lagis atu treasure hunt daaaa

treasure hunt setahun kerajaan baharu negeri selangor 2009 !!

mcm best je sebab kat lembah klang kan

start kat shah alam and then end up kat shah alam jugak

kalau team aku masuk surelah new experience neh

download the form here

details mcm kat bawah neh ok :

date : 22 march 2009

time : 0645hrs – 1300hrs

venue : dataran kemerdekaan shah alam, stadium malawati & klang valley

organiser : mbsa

Coyote Cub Hunt 2009

bloghopping to richard si’s blog and found this hunt news !

only for novice like me. hehe

click here to download the form and details

macam best je nak masuk kan

apa lagi tunggu !

date : 29 march 2009

time : 0730hrs – 1500hrs

venue : penang island

coc : road runers management services

Hunt for Gaza 2009

owh tak sangka ada jugak nak buat hunt for gaza neh

best jugak kalau nak masuk neh kan

details of the hunt & form click here ya

jom kawan2 kita masuk ramai2 hehe

date : 11-12 april 2009

time : 0700hrs – 1700hrs

venue : kuantan to rompin, pahang

organiser : gerakan ekonomi belia melayu kuantan (gebem)

coc : hazmal

Power of Dreams Treasure Hunt 2009

macam biasa aku akan dapat news pasal treasure hunt from mike’s blog

kali neh mike plak jadi COC

mcm cool ke kan treasure hunt kali neh

there’s an e form that you can fill up online

no need to cut the trees rite ?

cool kan. hehe :)

open to both honda car’s owner and non honda car’s owners

date : 15 march 2009

time : 0730hrs – 1300hrs (1/2 day lor)

venue : klang valley (only 25km)

7th TCI Charity Treasure Hunt 2009

this is an internal hunt

organised by one of the subsidiaries of our company

tci cable (located at bangi) will be organising

their 7th charity hunt this coming saturday

we gonna participate this year. hehe

– – – –

dulu masa tci hunt 2007 kitaorang dapat no 7

siap dapat early bird prize dengan lucky draw sekali.

kali neh tak tahu la no berapa kan. hehe

dulu punya mmg mencabar siap sampai ke ipoh beb !

– – – –

wish us good luck !