Category Archives: hunt news

Sime Darby Property Holiday Treasure Hunt 2008

hehe aku beli rumah kat setia alam by sp setia

sekali sime darby properties la plak yang buat hunt

kalau nak masuk kenalah datang ke sime darby properties neh kan

aku kalau free that weekend surelah aku pergi

ntah kenapa aku suka plak merayau2 kat show house(s)

rasa cam best la plaks. ahaks !

so kalau dah alang2 jalan2 tuh kan

better singgah kat sime darby properties

masuk hunt diaorang neh. manalah tahu kan

untung2 menang apa2 ker. haha :)

MAH Treasure Hunt 2008

malaysian hotel association pun buat hunt gak 2008 ni

mah treasure hunt 2008 kali ni pergi KL-Ipoh

click here to download the form

mcm best je kan.

surelah kena beli limau bali nanti

takpun jambu batu bidor.

hehe it’s a clue !

Pantai Putri Amazing Hunt 2008

wahhhh kat ipoh pun ada treasure hunt lah !

ini sudah bagus kan. dah banyak tempat ada hunt

used to be at kl, penang and melaka

now dah sampai ipoh and miri

ini sudah bagus kan. hehe

click here to download the entry form

kali neh kita akan flag off from hospital plak ya !

something different kan. hehe :)

The Great Miri Adventure Charity Treasure Hunt 2008

wow kat miri pun ada treasure hunt eh

mcm best je kan. hehe tapi jauh la plaks

kalau aku takde apa2 event surelah aku dah pergi miri neh

aku tak pernah sampai lagi ke sana neh. hehe

just click here to get the details

glad that we have hunts at miri this year ! hehe

good luck to all the hunters ya !

Penang Food Hunt 2008

aisey apsal la dia buat kat penang kan

kalau kat kl surelah aku ngan team aku dah masuk neh. hehe

download form kat sini ya !

aku dapat info from this makantrip blog. thanks !

hehe aku dah pernah masuk walk hunt, motor hunt, online hunt !

x pernah la plak masuk food hunt camni kan. hehe

sure best giler ah. haha