Category Archives: hunt news

Treasure Hunts at Putrajaya In Conjunction with Hari Wilayah Persekutuan 2009 !

calling all tresure hunters of malaysia

u need to watch this space ok

several hunts will be held at putrajaya this year – yep 2009 !

all organised by the perbadanan putrajaya.

check out their website for details

btw these hunts include :

  • botani walk & hunt discovery 2009
    22 02 2009 @ taman botani, putrajaya
  • explorasi tani treasure hunt 2009
    18 07 2009 @ taman warisan pertanian, putrajaya
  • putrajaya international heritage treasure hunt 2009
    02 08 2009 @ perbadanan putrajaya

botani walk & hunt discovery

Alexa Ranking TreasureHuntMalaya.com Terkini !

hehe dah lama tak post pasal alexa ranking kan

neh latest edition

saja2 je post kat sini. hehe

terima kasih malaysians !

What Do You Think – Dark Kubrick Theme for TreasureHuntMalaya.com !

dah lama tak tukar theme kan. hehe

last sekali aku tukar theme sapa ntah bagitau takleh view pakai IE

haha padan muka. sapa suruh pakai IE kan. hehe

so kali neh aku pakai theme yang simple je

2 column for kubrick theme

kai neh dark theme sket la. hehe

tapi aku benci la sixe image 450px neh.

sapa2 tahu camner nak besarkan ke 500px eh ?

hehe amacam design header tuh.

ok ke atau poyo ?

haha

A Hunter’s Tale Online Hunt 2009

why not start your 2009 with an online hunt this time

no more roadblocks.

no more jam.

no sweats !

hehe got this info from mike this morning

a hunter’s tale blog (margaret sha from team hunters r us) is organising an online hunt for 2009

click here or at the image above to participate ya !

cool !

Stats for TreasureHuntMalaya.com For 2008 !

tadi aku pergi visit ke infomalaya kejap

baru aku perasan yg aku terlupa nak check the stats for this blog lah !

hehe neh kat bawah neh aku paste awstatsa dia ok

hopefully 2009 lagi cemerlang lah kan. huhu